Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@11:48:59 GMT

پیشنهاد آموزش دو زبان چینی و عربی در مدارس

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۹۸۱۹

پیشنهاد آموزش دو زبان چینی و عربی در مدارس

حجت الاسلام ذوعلم گفت: پیشنهاد اضافه شدن دو زبان چینی و عربی به فهرست زبان‌های مجاز برای آموزش را داده ایم. این پیشنهاد را وزیر آموزش و پرورش به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع داده است.

 به گزارش خبرنگار آموزش وپرورش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی ذوعلم» در نشست خبری که امروز در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برگزار شد، گفت: تحول در آموزش و پرورش بدون پژوهش امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه هفته پژوهش در آموزش و پرورش دارای چند جنبه است افزود: در  جنبه اول باید تلاش‌های پژوهشگران، معلمان و دانش‌آموزان در عرصه پژوهش اطلاع‌رسانی شود. در جنبه دیگر، یک نگاه کلان به جایگاه و مقوله پژوهش در آموزش و پرورش، کاستی‌ها و بایستگی‌ها باید باشد و رسانه‌ها هم کمک‌ کنند که این بایستگی‌ها محقق شود.

 

وی شعار امسال هفته پژوهش در آموزش و پرورش را «پژوهش، خلاقیت و زندگی است» عنوان کرد گفت: بدون تقویت عنصر خلاقیت و عقلانیت در لایه‌های مختلف، فرآ یند یاددهی و یادگیری در آموزش و پرورش  به تحولی که می خواهیم منجر نمی شود. متأسفانه عنصر خلاقیت در برنامه درسی، تعاملات بین معلمان و دانش‌آموزان و در سطح مدرسه و کل آموزش و پرورش به حد کافی مورد توجه قرار نگرفته است که از ضعف های ما است.

 

وی با بیان اینکه پژوهش به رشد خلاقیت کمک می کند گفت: باید دید برنامه درسی فعلی و کتاب‌های درسی چقدر با نیازهای واقعی دانش‌آموزان در زندگی پیوند برقرار کرده است؟ توجه به این موضوع هم از کاستی ها ما است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کمبودهای ما زیرساخت ساختاری و تشکیلاتی است گفت: اصلاحاتی در سازمان پژوهش در حال انجام است که در این راستاست تا بتوانیم مقوله پژوهش و استانداردسازی را از مقوله تولید بسته‌های یادگیری جدا کنیم.

 

وی افزود: باید تولید بسته‌های یادگیری در یک نگاه مشارکتی به جامعه عرضه شود و از آن طرف نقد و بررسی و پاسخگویی برنامه درسی خیلی شفاف‌تر صورت گیرد.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اعضای هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش کم است گفت:همچنین نقص فرهنگ پژوهشی داریم که غالباً پژوهش‌های ما در پژوهش‌های آکادمیک، کلیشه‌ای و ویترینی خلاصه می‌شود. پژوهشگاه مطالعات همچنان قدرتمند است باید اعضای هیات علمی افزایش یابد و بودجه آن نیز باید ارتقا یابد.

 

وی با تاکید بر اینکه باید  پژوهش‌های ما مدرسه‌محور باشد تصریح کرد: به پژوهش‌های نیاز داریم که مشکلات مدرسه را شناسایی و راهکارهای واقع بینانه ارایه دهد.

 

رئیس ستاد هفته پژوهش در وزارت آموزش و پرورش  به کمبود اعتبارات پژوهشی اشاره کرد وگفت: در فصل بودجه بندی سال1399 درخواست افزایش  اعتبارات کرده ایم، تقویت اعتبارات پژوهشی آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای آینده است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین  با بیان اینکه برای انجام پژوهش در استان‌ها حدود 800 میلیون تومان کمک کردیم تصریح کرد: این رقم قابل توجهی نیست. همچنین همکاران ما در هفته پژوهش به استان‌ها سفر میکنند و کارگاه‌های آموزشی برای محققان و معلمان برگزار می‌کنند. همچنین؛ بازطراحی ساختار پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، اقدام دیگری است که حمایت می‌کنیم تا انجام شود.

 

وی تصریح کرد: پژوهش سرای دانش آموزی ما فاقد اعتبار هستند که باید بر روی آن کار شود. فقط نباید به مسایل پژوهشی در هفته پژوهش پرداخت. باید مسئولان و دولت دغدغه پژوهش داشته باشند البته برخی از مسئولان و دانشگاه ها با این دغدغه را دارند.

 

وی با تاکید بر اینکه باید پژوهش های ما بر اساس اسناد تحولی باشد گفت: بسیاری از پژوهش‌ها بر اساس نگاه‌ها و مبانی غربی و سکولاریستی انجام می‌شود و چالش جدی ایجاد می‌کند.

 

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره انحصارزدایی از زبان انگلیسی در مدارس، نیز بیان کرد: استقرار 11 حوزه تربیت و یادگیری داریم که سه حوزه به « تربیت و یادگیری زبان‌های خارجه»، حوزه تربیت و یادگیری «زبان فارسی» و حوزه «قرآن و عربی و معارف اسلامی» با زبان مرتبط است.

 

حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه  متناسب‌سازی محتوای برنامه درسی با نیاز و ظرفیت‌های دانش‌آموزی را پیگیری می کنیم گفت: پیشنهاد اضافه شدن دو زبان چینی و عربی به فهرست زبان‌های مجاز برای آموزش را داده ایم. این پیشنهاد را وزیر آموزش و پرورش به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع داده است.

 

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد انتخابات کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس انتخابات بودجه رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور زبان خارجی وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش گناوه سه شنبه شب در این آئین تجلیل از با اشاره به عملکرد ۲ ساله آموزش و پرورش شهرستان گفت: بعد از سال‌ها در دولت سیزدهم احداث ۴ مدرسه در سطح شهرستان آغاز شد که ۲ مدرسه در محله حرم به حرم و ۲ مدرسه در مرکز شهر قرار دارند.

ضرغام مردانی افزود: عملیات اجرایی سه سالن چند منظوره بزرگ در شهرستان آغاز و اعتبار آنها لحاظ شده است و سه زمین چمن طرح شهید سلیمانی نیز با همکاری مدیرکل استان در سطح شهرستان احداث شده است.

وی ادامه داد: تعمیرات اساسی در مدارس شامل رنگ آمیزی، بازسازی تأسیسات و مسائل دیگر که کمبود بوده در مدارس شهری و روستایی شهرستان طی ۲ سال انجام شده است.

مردانی بیان کرد: نظام مند کردن تمامی درآمدها از دیگر دستاوردها طی این مدت در آموزش و پرورش بوده که انجام شده است.

وی گفت: برگزاری دوره‌های توانمند سازی معلمان به ویژه دوره توانمند سازی ویژه معلمان قطب شمال استان، برگزاری کنکور سراسری، آزمون‌های استخدامی، کسب رتبه‌های استانی و کشوری در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف توسط دانش آموزان و معلمان، ساماندهی مدارس غیر دولتی، جهش معدل امتحان نهایی از دیگر دستاوردها است.

وی گفت: شهرستان گناوه طی ۲ سال ۳۵ نفر قبولی رشته‌های پزشکی داشته است و در رشته‌های مختلف دانشگاهی نیز تعداد زیادی از دانش آموزان پذیرفته شده‌اند.

مدیر آموزش و پرورش گناوه بیان کرد: اجرایی کردن طرح مربی، مدرسه و معلم تراز انقلاب در راستای سند بنیادین تحول در آموزش و پرورش در شهرستان پیگیری شد و در همه برنامه‌های شهرستان آموزش و پرورش خط مقدم و حضور بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: در راستای تحقق شعار همه برای آموزش و پرورش، آموزش پرورش برای همه» همه ادارات و دستگاه‌های شهرستان در کنار آموزش و پرورش و یاری کننده بودند و از همکاری همگی تقدیر می‌شود.

در این همایش بخش‌های متنوعی از جمله اجرای سرود دانش آموزی، پخش کلیپ و بخش‌های دیگر اجرا و در پایان از معلمان و فرهنگیان نمونه و برتر، معلم جوان برتر استانی و کشوری و ۷۵ پیشکسوت و بازنشسته فرهنگی شهرستان گناوه تجلیل شد.

کد خبر 6099933

دیگر خبرها

  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان